lauantai 6. lokakuuta 2012

Lassin kuulumisia


Lassi pääsi meille Tampereelle viime keskiviikkona. Ensimmäsenä iltana haimme kassillisen lääkkeitä. Farmaseuttikin raapii päätään moisen tilauksen edessä. Huh, vaan mikä määrä ja mikä muistaminen tuossa kaikessa on!!! Joku lääke tyhjään vatsaan, joku vain ruoan yhteydessä, joitakin ei saa ottaa yhtäaikaa toisen lääkkeen kanssa ettei imeytyminen häiriydy, jotain otetaan vain aamulla, toista aamulla ja illalla, yhtä taas vain joka toinen päivä, yhtä vain tarvittaessa, jotain lääkettä pitää pureskella, kun muut niellään runsaan veden kanssa. Yhtä lääkettä käydään ottamassa suonensisäisesti sairaalassa seuraavat reilut kaksi viikkoa... Huh hellettä. On siinä Piialla muistamista, käy ihan täydestä työstä. Puhumattakaan siitä, että leukemiapotilaan ruokavalio on erittäin tiukka. Ei mitään elävää ravintoa, kaikki mikä on kasvanut maassa pitää kuoria ja keittää kypsäksi.. En jaksa luetella edes ruokaan liittyviä muita juttuja...totean vain, että ihan vastaavaa turinaa kuin yllä lääkkeistä! Ja lisäksi Lassin on juotava vähintään 3,5 litraa nestettä päivässä. Olis ihan kenellä tahansa tuossa jumalattomasti muistettavaa.



Lisää kuvateksti

Tässä vielä hymyillään, vaikka ei pelit pelitä. 
Battle field ei jaksanut läppärissä pyöriä. Mutta Lassia se ei harmittanut. Harmillisesti jäi asetukset läppäriin laittamatta kuntoon peliä varten, koska Lassi joutui lähtemään takaisin Meilahteen tänään.


Tässä Lassi sitten on lähdössä taksilla takaisin Meilahteen Piian kanssa. Käänteishyljintä oireita alkoi  tulla eilen perjantaina, eikä ruoka ole oikein maistunut pahoinvoinnin vuoksi. Me yritämme kuitenkin vielä olla hyvin positiivisella fiiliksellä, että takaisin tulevat parin päivän sisällä, kunhan kortisonilääkitys saadaa aloitettua ja se alkaa vaikuttaa! Tottakai meitä kaikkia harmitti, että Lassi joutui lähtemään sairaalaan takaisin, mutta tuon sairauden kanssa ei ole pelleilemistä. Jokaiseen oireeseen on suhtauduttava vakavasti. 



Mua itseä ärsyttää se, että oon ollut niin kiireinen tämän Lassin pienen loman aikana iltaisin. Tänään aamupäivä meni siivotessa  ja kaupassa käynnissä. Mulla on ollut tietokonehommia rästissä- sekä  äänityshommia. Lisäksi muut kauppareissut joka ilta töiden jälkeen (Suville takki ja ihan ruokakauppa hommia Piian kanssa) ja meillä jäi kuin jäikin pelaamatta Lassin kanssa Carcassone peli, joka  oli suunnitelmissa pelata tänään! Se peli olisi tietenkin pitänyt olla tärkeyslistassa ensimmäisenä :/ Lassi oli odottanut, että me pelattaisiin sitä kaikki yhdessä meillä! Puhuimme siitä kyllä , että ei taaskaan ehditty mutta huomenna... Sori Lassi, seuraavaksi kun tuut, niin muut hommat saa odottaa :D Lupaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti