lauantai 27. lokakuuta 2012

Kiirusta- ihana tekosyy!

On mennyt tovi etten ole tullut kirjoitelleeksi tänne mitään. Kiire - tuo ihana tekosyy vähän joka asiaan. Mutta joskus vain asioita tapahtuu enemmän kuin muulloin. Ja sen verukkeella joitain asioita voi vain jättää tekemättä. Viisasta, riippuen mikä se asia on (lenkki, jumppa, uimareissu, äänitykset). 

Mutta parasta on, että meillehän kuuluu hyvää!

Lassi on ollut meillä nyt reilun viikon. Meilahti elämä Hesassa on nyt muisto vain ja se, että käydään Taysissa ottamassa suonensisäistä droppia on ihan piece of cake. Yhden yön Lassi joutui oleen yötä sairaalassa, senkin vain varmuuden vuoksi -jos alkaa pahoinvointi jylläämään. Tuo rautaäijjä (joka muistuttaa ihmissutta kaikkinen karvoineen tai yhden hoitajan mukaan keskitysleirivankia :D :D )  kestää ihan mitä vaan! Jumangegga, kun mun teki äklöä jo katsella, kun etsittiin suonta, joka ei pakenisi neulaa... Onneksi jo toisella pistolla onnisti! 

Piia on pohjanmaalla järjestelemässä  Lassin asioita. Nuoren miehen vuokrakämppä täytyy sisustaa ja kaikki hommatta A:sta Ö:hön. Lassilla kun ei ole asiaa perheen kotiin turvelämmityksen vuoksi. Mutta mikäs miehen on kaiken tämän jälkeen aloitella pikkuhiljaa itsenäistä elämää :) Ensin vaan äiree tulee kämpän mukana tai täti (minä), koska tuo lääkehoito ja ruokasysteemit on niin jumalattoman monimutkaisia.  

Mulla on nyt toinen viikonloppu menossa lääkevastaavana. Käytiin juuri Taysissa dropilla ja huomasin, että on helppoa alkaa skitsoilijaksi.. heti piti peräänkuuluttaa oikeita tabletteja jätkälle.  Piia on onneksi niin tarkka ja tekee selkeet ohjeet ja minäkin  ymmärsin ne hoitajalle oikaista. Tämä oikaisi sitten viimein ne sinne koneellekin oikein, ettei tarvi joka kerta perätä, vaikka olisi vitamiineista kyse. Niistäkin osa vaikuttaa väärään aikaan nautittuna jonkin muun lääkkeen imeytymiseen. Huh hei!! On se vaan Lassin onni, että äiree on alalla. Kuinkahan muut potilaat selviää noista, kun virheitä oikeasti sattuu/sattuisi IHAN LIIKAA, jos ei itse ole asialla.



Mä jäin koukkuun sairaalan päivähuoneen peliin, jonka nimeä en nyt jaksa muistaa.. joka toisen yli hypitään ja poistetaan nuppeja.. Pääsin kahteen, mutta ilmeisesti yhteen pitäisi päästä. Huomenna yritän taas, kun mennään droppia hakemaan. Pakkohan tuo nyt on selvittää.. Niin ja löydettiinhän me  Lassin kanssa paksu vitsikirja, jossa oli itseasiassa ihan kelpo vitsejä. Tuossa ekassa kuvassa Lassi sitä kirjaa selailee, etsimme parhaat vitsit joita sitten luimme toisillemme. 









Eilen illalla minä ja Mika aloitettiin järjestelemään levyhyllyjä uuteen uskoon.. Viime viikonloppuna ostin pari uutta tornia ja siten koko systeemi meni uusiksi.  Eikä muuten jäänyt kuin 7 lokeroa tyhjäksi ja jokaisen rivin päähän hieman tilaa usille hankinnoille. Tuosta  oikeanpuoleisesta kuvasta puuttuu uudet hyllyt. Hyvää hommaa selkä- ja niskavaivaisille.. Mika miksaa Nosdramaa parasta aikaa, ja vaivoittelee selkänsä kanssa. Mä taas sain niskani pahaan jumiin, jotta ollaan kaikki jonkin dropin vaikutuksen alaisena, ei tule ainakaan Lassille yksinäinen olo pilleripurkilla :D






Se olis muuten Halloween viikonloppu. Ei taida tulla nyt kuitenkaa pileitä pireltyä.
Töissä tehtiin muksujen kanssa ihan hauskoja rekvisiittajuttuja ensi viikon pippaloihin.





Käytiin tällä viikolla Hiidensointi treeneissä, alle kuukausi Aikalisä keikkaan ja ollaan menossa isolla kokoonpanolla. Kiippari ja viulu, molemmat mukana. Testailin sitten treeniksellä panorama valokuvausta ja ihan hauska lopputulos siitä tuli. Mun pärstästäni ei joka kuvassa tarvi tän enempää näkyäkkään, vaikka kuinka linssilude olenkin! 


Jeps, äänihommeleita pitäisi alkaa suunnittelemaan. Herra Happokin lupasi tänään kyläillä. Se on kohta  jo kolmas levy äänitetty happo hc:lle. Niin sitä tehdään reilussa viikonlopussa älpeen mittaa, kun mennään oikein kunnon studioon. Jotkut tuunaa kotona vuosia - ja useisiin  kuukausiin  ei tapahdu mitään.. vaikkei mitään varsinaista syytä olisikaan. Jeps, kyllä me sitten joskus. Elämässä vaan  tapahtuu paljon muutakin. Pitäisi pystyä tekemään päivät tuota ääniduunia, kun on virkeä ja voimissaan. Jostain syystä päivätöissä pitää vielä käydä, kun ei muuten elämästä tuu mitään. Jonkun pitää tehdä kotihommat ja hoitaa kakrut. Mutta en valita, tää on valinta.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti