perjantai 28. syyskuuta 2012

Helsinki, meilahti

Lähdin tänään töistä päin Helsinkiin expressbussilla. Matka maksoi kokonaiset 5 euroa tarjouslipulla. Huomenna olen suunnittelut palaavani onnibussilla ja lipun hinta etukäteen netin kautta sekin vain 8,90 - ei huvita noilla hinnoilla yksityisautoilu. Eikä haitannut vaikka oli melkein puoli tuntua myöhässä perillä.

Bussimatkan alussa tein oikean blondiitti mokauksen.. Laitoin napit korviin ja Anatheman uusinta soimaan ja ihmettelin miksi ei kuulu hyvin... Mahtoi kanssamatkustajat ihmetellä julkikuuntelua... Reilusti yli puolet biisistä :)))) Sitten vielä toistin mokan puhuttuani Mikan kanssa.. Huomasin sen kuitenkin varsin pian, tällä kertaa muut kuulivat hieman Damien Dempseytä.

Eka kuva on matkalla Lassin huoneeseen hissistä.


Tää juliste pysäyttää aina!
Luovuttaminen on tärkeää, ken pystyy niin sen tehköön :)



Pelattiin Lassin kanssa Alfapet-peliä. Mä voitin viidellä pisteellä ;)


Ihanaa olla täällä!
Me ollaan Lassin kanssa höpötetty ummet ja lammet. Haukuttu BB-pyrkyreitä ja 7-päivää lehden julkkispyrkyreitä :)) Ihmetelty päivän ihan oikeita uutisia. Sit me ollaan laajennettu toistemme yleistietoja :) Lassi on lukenut mulle Suomen suurinta vitutus kirjaa ääneen, juutuupi on ollut kovassa käytössä (Manowaria ja Teemu Kontoniemen stand uppia tädille ja kummipoikaa ilahdutettu Coverslavesin covereilla) Ja nyt tuolla sataa kaatamalla, mä jään tänne pian yöksi :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti