lauantai 8. joulukuuta 2012

Ambercrapen vuosikokous ;)

Ambbarit trehvasivat siis pitkän soittotauon jälkeen reeniksellä.  Mä en itseasiassa muista ollaanko me soiteltu yhdessä tän vuoden puolella vielä ollenkaan. Mut kyllä mä luulen, että me ennen maaliskuuta käytiin ainakin kerran treeniksellä :D Korjatkaa joku paremmin tietävä, JOS oon väärässä ;)

Tarkoitus on ollut saada tämänkin porukan kanssa  levyllinen musiikkia  ulos miksauspöydän uumenista, mutta kaikki projektit joissa oon mukana, ovat  viipyilleet keskeneräisinä kauan valmistumatta. Eikä maaliviiva vielä häämötä kovinkaan lähellä, mutta se kuitenkin lähestyy! Myönnän sen heti, että mun ajatukset ja prioriteetit on olleet hyvin paljon aivan jossain muualla. Enkä ole siitä yhtään pahoillani, perheen sekä läheisten asiat ovat tärkeysjärjestyksessä aina ensin. Sitäpaitsi mä olen aivan varma, että tietyn etäisyyden ottaminen asiohin ( tässä tapauksessa biiseihin) saa ne näyttämään ja kuulumaan nyt mun päässä aivan eri tavalla. Ote biiseihin on aivan erilainen ja niihin tulee uutta esim. stemma puolella kehiteltyä. Paljon on kiittäminen myös nykyistä työtäni, jossa duunailen lasten musiikin parissa ja kaikenlaisia muita musaprojekteja, joita Mika on tuossa sivussa tehnyt ja joihin olen  toisinaan riipinyt jotain stemmaa kasaan. Jos  sit ensi vuonna reipastuttais tässä omien musaprojektien vetämisen suhteen- Uuren Vuaren lupausten paikka siis.

Mutta osattiin me jotain soittaakin (ja laulaakin hieman vaikka mulla jäi sanat kotio).. Ja sitten mun uusi hieno Senkun mikki ei pelittänyt, kun ei saatu phantom virtaa revittyä hetimiten, joten lauloin shuren 57
ja kyllä se niinkin toimii. Herra Happokin rääkyi meillä kotistuudiossa tänään punkkia narulle moiseen kapulaan. 

 Timo Saari
kitara

 Mää
ja 57

 Timon johtohässäkkä ja jotain kapistuksia

 Mää ja Zeppo

 Ja taas..

 Mää ja Timo

Alapuolella monta Timoo...




 Seppo Patteri
Patteristi

 Marko Kallioniemi
bassotaiteilija


 Zombie eli Seppo



Mun oli hyvä leikkiä kameralla, jotta järkät ei niin kiinnitä huomiota etten muista 
itse kirjoittamia sanoja..
Aina voi laittaa valokuvauksen piikkiin :D