keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Hyvä huono päivä

Moikattiin Lassia iltasella -sen osalta hyvä päivä, paitsi että unohdin nettitikun ja tietsikanhiiren kotiin.. Arnoldsin munkit muistin ottaa mukaan! Mika sai käydä siellä sit uudestaan meidän jälkeen. Itsellä oli takana pitkä päivä töissä alla (kävelin oikein pitkästä aikaa, kun varpaan murtumat antoi vihdoin myöden..).

Puoli kasilta siis jalkauduin töihin, jossa oli ennätys määrä avoimen ovien kävijöitä eli n. 145! Aikamoista vilinää ja desibelit koholla hela dagen. Sana on kiertänyt ja uutta porukkaa tulee joka keskiviikko ns. ovista ja ikkunoista. Sinänsä en valita, ihana duuni mulla :)

Työpäivän jälkeen jalkauduin kaupunkiin ostoksille.. Työjutskuja, sekä uusien rillien metsästystä. Parit "ehkä" hyvät löysin. Pitää mennä vielä uusiksi joku kerta.. Pakko ostaa jotain koska nää nykyiset vetelee viimeisiään. Otin muutaman foton ja kysyin Mikalta neuvoa whats upin kautta- mutta ei apua päätökseen, se oli hieman eri linjoill akuin minä :D Ärsyttävää tuhlata aikaa kauppoihin, en jaksaisi käydä ostoksilla. Siellä tulee hiki, ärsyttää tungos ja loppuu rahat kesken. En siis mene suotta cityyn, vaikka se on tuossa kilsan päässä..

Ameriikan presidentin vaalituloksista tuli sitten uutisissa koko ajan jotain ja niistä syntyi lassin kanssa hyvä keskustelu. Ei meistä saisi R Moneyn -kuten itse tavaavat ;) kannattajia!


Lassin tukka on kasvanut hirrrrveesti ja on ihan mustaa, ei tullu tpunasta käkkärää. vaikka jäpikkää hieman siitä kiusoiteltiinkin.  Leukemiasta toipuminen on nyt virallisesti aloitettu. Pitkön tukan kasvatusprojekti alkakoon uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti